Brandman på jobbet-dagen

Vi vill passa på att hylla våra vardagshjältar som dygnets alla timmar är redo att släppa allt för att göra Sollebrunn och Vårgårda lite säkrare. Samtidigt vill vi passa på att tacka deras familjer och huvudarbetsgivare som möjliggör deras viktiga uppdrag!

Är du intresserad av att bli räddningspersonal i beredskap? Klicka här för att läsa mer och för att skicka in en intresseanmälan.

På bilden ovan syns nr 103 Andreas Karlsson och nr 110 Andreas Svantesson, till vardags husvagnstekniker på Fri-Bo i Sollebrunn men som även jobbar som räddningspersonal i beredskap på Sollebrunn brandstation.

Frukost på brandstationen

Igår och idag har huvudarbetsgivare som har någon av vår räddningspersonal i beredskap bjudits in på frukost på Vårgårda respektive Sollebrunn brandstationer. Dels var det ett tillfälle för oss att rikta ett stort tack men dels också ett tillfälle att utbyta erfarenheter och få ytterligare kunskap om hur man bäst kan dra nytta av att ha en alldeles egen brandman på sin arbetsplats. Frukostarna avslutades med en rundvandring som hölls av respektive stationsansvarig tillsammans med en brandman.

Frukost i Vårgårda
Frukost i Sollebrunn